Sobo A/S er et firma med mange års erfaring i bagagen.

Vi beskæftiger mellem 10-15 dygtige håndværker, som er til rådighed for dig. Vi råder desuden over syv firmabiler, så selvom vi har base i Løgstør, arbejder vi både lokalt i f.eks. Aars og Farsø men kører også ud til opgaver i resten af landet.

Om din tømrermester

Vi blev etableret tilbage i 1989 af tømrermester, Bernt Nielsen-Man.

​Virksomheden har udgangspunkt i hans landbrugsejendom, der i dag fungerer som både lager og vores snedkerværksted. I de første år havde Sobo A/S specialiseret sig i at lave hytter til frilandssøer, men i de senere år er det udelukkende traditionelt tømrer- og snedkerarbejde.

​Som tømrermester tilbyder vi bl.a.:

Vores tømrer- og snedkerarbejde

Igennem årene har vi som tømrermester haft en tæt knytning til landbruget. Derfor arbejder vi stadig i dag meget med produktionsbygninger til landbrug, og vi tager også imod mange opgaver til private landbrugsejendomme.

Hele regionen omkring Løgstør, Aars og Farsø byder desuden på et stort udbud af fritids- og sommerhuse, så vi har også meget erfaring på den front. Vi kan både opføre nye sommerhuse eller renovere dit nuværende.

Derudover har vi stor erfaring inden for erhvervsbyggeri, og som professionel tømrermester har vi altså arbejdet med alt fra diverse renoveringer til nye anlægninger inden for erhverv, landbrug og privat brug.

Vi er altså vant til mange typer opgaver, og som tømrermester med mange års erfaring kan vi håndtere alle opgaver for dig.

Hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud eller vil vide mere om vores arbejde som erfaren tømrermester, kan du altid kontakte os på telefon 98 67 86 41 eller på e-mail sobo@soboas.dk
.