Hos Sobo A/S har vi også mange års erfaring med tagrenovering.​

Overvejelser ved nyt tag

Et nyt tag er en god investering, der kan give nyt liv til din bolig og give et flot helhedsindtryk. Før du beslutter dig for at få udskiftet taget, er der dog en del overvejelser, som du bør gøre dig.

Det første du skal fastlægge er hvilken type af tag, der matcher dine ønsker og behov. I forbindelse med det kan du også vælge at få løftet taget, så det kan udnyttes til beboelse eller opbevaring.

Hvis du vælger at få et nyt tag, kan du også på samme tid vælge at få bygget en kvist, et nyt tagvindue eller for eksempel en tagaltan. 

Der er dermed mange muligheder for at få mere plads og lys, som du bør overveje før du går i gang med dit projekt. Vi gennemgår gerne mulighederne sammen med dig, og kommer ofte med nye ideer.

Kontakt os om tagrenovering

Så hvis du har udskiftningsplaner, du bor i omegnen af Løgstør, Aars og Farsø, og du gerne vil have et uforpligtende tilbud, kan du kontakte os på telefon 98 67 86 41 eller på e-mail sobo@soboas.dk.​

Du kan også klikke ind på vores kontaktside og benytte dig af vores kontaktformular.
 

Fordele ved en udskiftning

En udskiftning af taget er en god investering, da der er en lang række fordele ved at få bygget et nyt. Fordelene er blandt andet:

  • Huset tillægges stor ekstra værdi
  • Du får massevis af nye muligheder som for eksempel at få nye vinduer for at få mere lys
  • Husets isolering vil blive forbedret, og du vil derfor kunne spare mange penge på fremtidige varmeregninger
  • Dit hus bliver smukkere, og en tagrenovering skaber også et bedre helhedsindtryk af boligen
  • I salgs øjemed er den udvendige investering den lettest bliver betalt tilbage