Hulmursisolering i Løgstør, Farsø og Aars

Har dine hulmure brug for isolering? Vi har hjulpet flere tilfredse kunder med hulmursisolering i Løgstør, Farsø og Aars. Hos Sobo A/S kan du bestille et tjek af isoleringen i din hulmur. Varmeregningen er ofte en solid indikator af at der er problemer med hulmuren. For yderligere info kan vi også foretage en termografering for at få et bedre billede af boligens varmespild.

Hvad er hulmursisolering?

Murede huse i Danmark er oftest bygget med en formur og bagmur forbundet af murbindere. Mellem de to mure findes et hulrum. Dette er området vi fylder med isolering når vi udføre hulmursisolering. Manglende eller dårlig isolering i din hulmur kan medføre en række frustrerende efterfølger som dyre varmeregninger og dårligt indeklima.

Når vi fylder isolering i dit hulrum, benytter vi en maskine der kan fylde hulrummet op med isoleringsmateriale. Når vi har isoleret huset vil du hurtigt kunne mærke besparelser på din varmeregning samt et bedre indeklima.

Fordele ved hulmursisolering

Fordelene ved at få isoleret hulmuren er både økonomiske og miljømæssige. Her er en oversigt over fordelene:

  • Lavere varmeregning.
  • Bedre energimærkning, hvilket medfører stigende værdi på boligen.
  • Mindre fugt, træk osv. - Bedre indeklima.
  • Støjdæmpning af lyde udefra.
  • Mindre risiko for skimmelsvamp

Arbejde i høj kvalitet

Hos Sobo A/S bygger vi virksomheden på tilfredse kunde, så du kan trygt regne med et veludført arbejde. Samtidig sætter vi en stor ære i vores arbejde og udføre det derfor kun i højeste kvalitet.

Få et uforpligtende tilbud på hulmursisolering

Vil du spare nogle penge på varmeregningen? Kan du mærke at det trækker indenfor? Så er det måske tid til en hulmursisolering. Vi hjælper gerne med arbejdet, så du kan få optimeret isolering til dit hus. Kontakt os på telefon 98 67 86 41. Alternativt kan du også skrive til os på mail sobo@soboas.dk eller via vores kontaktformular. Så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.